Coach Képzések Pszichológusoknak

PCM® Önismereti Tréning Coachoknak

Szeretnéd magadat és ügyfeleidet jobban megérteni? Szeretnéd megtanulni, hogyan kell a "másik nyelvén" beszélni? Szeretnéd felismerni a saját vagy mások stresszreakcióit és elsajáítani azok kezelésének módjait?

A PCM® (Process Communication Modell) egy tudományosan is hitelesített, innovatív eszközrendszer, mely alapos megfigyeléseken, és pontos viselkedés elemzésen alapul. Könnyen érthető, elsajátítható, és lehetővé teszi azt, hogy hatékonyan kapcsolódjunk másokhoz. Legyen szó mások megértéséről, motiválásáról, hatékony információcseréről, vagy a stresszhelyzetek kezeléséről a PCM ® praktikus, azonnal alkalmazható iránymutatást nyújt.

Process Communication Model: Metodo PCM e Analisi Transazionale

ICF Vizsga Felkészítés ACC & PCC Minősítésre

Szeretnél Nemzetközi minősítést szerezni? Szeretnél multinacionális közegben dolgozni coachként?

Képzésünkre olyan Coachok jelentkezését várjuk, akik szeretnének ICF minősítést szerezni, és már rendelkeznek legalább 60 órányi képzéssel.

Az ICF (International Coach Federation) minősítés nemzetközi garancia az azt birtokló coach szakmai igényességére, alkalmasságára, coaching készségeire, etikus működésére és ügyfelei iránti elkötelezettségére. Az erre való felkészülésben nyújtunk segítséget a programban.

A magyar piacon a nemzetközi minősítés biztosíthatja a coach számára a megkülönböztetést, az ügyfél számára pedig minőségi garanciát.

 

Home - International Coaching Federation

 

Coach Képzés Pszichológusoknak az ICF követelményei szerint

A képzésre olyan pszichológia diplomával rendelkező szakemberek jelentkezését várjuk, akiket érdekel a coaching folyamata és későbbi munkájuk során szívesen dolgoznának coachként vagy coaching módszertanokkal.

A képzés Integratív szemléletben zajlik - Gestalt, Brief, NLP módszerek alkalmazásával - melyek elősegítik az résztvevők saját működésükhöz legjobban illő módszer megtalálását.

A coaching során a coach személye (érettsége, megközelítése) is hangsúlyos. A képzésen a gyakorlatok az önismereti paradigmaváltást is támogatják, melyhez a képzők háttere és tapasztalata ad biztonságos környezetet.

A képzések az ICF által meghatározott coach kompetenciákra épülnek a már meglévő pszichológiai ismeretek és készségek mellet.

 

Home - International Coaching Federation

 

Coach Mesterkurzus Pszichológusoknak az ICF követelményei szerint

A Mesterkurzusra azok jelentkezését várjuk, akik már elvégeztek legalább 60 órányi Coach képzést és szeretnék tovább fejleszteni a már meglévő Coaching készségeiket.

A Mesterkurzus során a résztvevők megismerkednek számos egyéni és csoportos módszertannal (NLP, Action Learning, Mindplay, Kérdőíves eljárások) melyek elősegítik a hatékonyabb coaching folyamatokat, valamint a coach kompetenciahatárok fejlesztésével és coaching üzlet fejlesztésével, a tudatós Coach működés érdekében.

A Mesterkurzus az ICF által meghatározott coach kompetenciákra épülnek és a már meglévő pszichológiai ismeretek és készségek mellet.

A Mesterkurzus önálló modulokból áll, melyek végezhetőek külön is.

 

Home - International Coaching Federation