Jelenlegi hely

Coach képzéseink

Munkahelyi vagy magánéleti problémák? A coaching hatékony megoldást kínál olyan helyzetekben, ahol a megoldáshoz vezető út a személyes fejlődésben keresendő. Önmagunk fejlesztése által eredményesebbek lehetünk szakmánkban és magánéltünkben egyaránt. A coaching folyamata során mozgósíthatjuk belső erőinket, a coach szakértelmével megtanulhatjuk kihozni magunkból a maximumot.

Németh Zita (Munka és Szervezeti szakpszichológus, ICF akkreditált PC coach) lehetőséget kínál a már megszerzett 30 órányi elméleti képzés folytatására. Az ICF által akkreditált képzés második lépése, az előírt 60 képzési órának második 30 óráját biztosítja. Amennyiben elvégezted az első képzést, és szívesen folytatnád Tréningközpontunknál, akkor jelentkezz induló képzésünkre.

 

A Coach for Progress coach képzést, olyan, az üzleti világban dolgozó vezetők és szakemberek számára alakítottuk ki, akik jól használható, gyakorlatias eszközöket szeretnének kapni ahhoz, hogy önállóan legyenek képesek munkatársaikat coaching eszközök felhasználásával fejleszteni. 

Felkészítő nap a nemzetközi ACC és PCC minősítésre.